Αγγλικά - Κέντρα Ξένων Γλωσσών K. Αλευρά κ ΣΙΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Ξένες Γλώσσες

Αγγλικά


Τα παιδιά ξεκινούν τα Αγγλικά στην Α' Δημοτικού στα ειδικά τμήματα Pre Junior, συνεχίζουν στην Β' Δημοτικού στην Α' Junior (Α' Προκαταρκτική) και αποφοιτούν με Proficiency στην Α' Λυκείου.
Για την Αγγλική γλώσσα (συνήθως την πρώτη ξένη γλώσσα που μαθαίνει ο μαθητής), τα Κέντρα μας προσφέρουν ειδικά μελετημένα προγράμματα σπουδών για όλες τις ηλικίες

Επίπεδα


Παιδιά 5 - 7  ετών (Pre Junior)
Οδηγήστε το παιδί σας σωστά στα πρώτα του 'βήματα' στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας! Τα προγράμματα σπουδών των νηπιακών τμημάτων στηρίζονται στην επιστημονική αλήθεια ότι όσο πιο μικρό ξεκινά το παιδί την ξένη γλώσσα, τόσο πιο αβίαστα, γρήγορα και καλύτερα τη μαθαίνει. Αγγλόφωνη εξειδικευμένη καθηγήτρια εξοικειώνει τους μικρούς μαθητές με τη σωστή ακουστική και χρήση της γλώσσας σαν να είναι η μητρική τους, πάντα με συνεχή εποπτεία και προσήλωση του προσωπικού.

Παιδιά 7 - 9 ετών
Τα παιδικά τμήματα των πρώτων τάξεων του Δημοτικού αποτελούν την πρώτη ουσιαστική επαφή του μαθητή με την Αγγλική Γλώσσα, όπου καλείται να λειτουργήσει στα πλαίσια μιας κανονικής σπουδής αλλά ταυτόχρονα να μην αισθάνεται 'φορτωμένος' με πολλή δουλειά! Το τραγούδι, το παιχνίδι, η ζωγραφική, το βίντεο και η κίνηση είναι μερικά από τα μέσα που εξειδικευμένοι καθηγητές χρησιμοποιούν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, γεμάτους χρώμα και ζωντάνια. Τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν!

Παιδιά 9 - 12 ετών
Με τα κανονικά τμήματα αρχίζει ο βασικός κορμός του προγράμματος εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας με εκπαιδευτικές μεθόδους, τεχνικές και μέσα απόλυτα προσαρμοσμένα στην ηλικία και στις ανάγκες των μαθητών.

Έφηβοι 13 - 17 ετών
Ολοκλήρωση της γλώσσας μέσα από πολύωρη εβδομαδιαία διδασκαλία, συνεχή έλεγχο από τη Διευθύντρια Σπουδών, προκαθορισμένη ύλη και με βασικό προσανατολισμό την προετοιμασία για συμμετοχή σε επίσημες εξετάσεις.

Ειδικό Μάθημα Αγγλικών
Τμήματα που απευθύνονται στους μαθητές Λυκείου που θα δώσουν και Αγγλικά στις πανελλήνιες εξετάσεις.

IELTS
Ειδικά μαθήματα προετοιμασίας για την εξέταση IELTS, η απόκτηση του οποίου θεωρείται ως προαπαιτούμενο για σπουδές στα περισσότερα ελληνικά ανώτατα ιδρύματα(στο μεταπτυχιακό τομέα) και πανεπιστήμια της αλλοδαπής (για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές).

Ενήλικες
Τμήματα που απευθύνονται σε ενήλικες, αρχάριους και μη. Εξασφαλίζουν γρήγορη και ολοκληρωμένη εκμάθηση της γλώσσας.

Ιδιαίτερα Μαθήματα
Αν ειδικοί λόγοι υποχρεώνουν τον σπουδαστή στην παρακολούθηση ιδιαίτερων μαθημάτων, τα Κέντρα μας, μπορούν να προσφέρουν εγγυημένα την καλύτερη λύση και σε αυτόν τον τομέα, με πτυχιούχους καθηγητές και αποτελεσματικά προγράμματα σπουδών.  Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία της σχολής.Ήβης 73  Τηλ. επικοινωνίας  210 9614 764
Copyright (c) 2018 Κεντρα Ξενων Γλωσσων Κωνσταντινα Αλευρα & Σια Ο.E
Β.Ηπείρου & Ευξ. Πόντου  Τηλ. επικοινωνίας  210 9645 836
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού